Inloophuis 15 Jaar

Tags: 

Inloophuis De Vinder bestaat 15 jaar

Vrijdag 5 april is gevierd dat Inloophuis De Vinder al 15 jaar bestaat. Opgericht in 2004 als één van de speerpunten van het diaconale plan van de toen bestaande Antoniusparochie. Het Inloophuis is voor iedereen die zomaar even binnen wil lopen en een praatje wil maken en andere mensen wil ontmoeten. Even tijd nemen met een gratis kopje koffie of thee met een koekje.

De parochie bestaat niet meer, maar maakt nu deel uit van Catharinaparochie en de Antoniuskerk is gesloten. Binnen het diaconale beleid van de Catharinaparochie is er nog steeds plaats voor Inloophuis De Vinder. Een vertegenwoordiger van bestuur en pastoresteam was dan ook aanwezig. Het mooie bloemstuk is nog te zien op de tafel van het Inloophuis.
Ook van de Antoniuskern zijn felicitaties ontvangen met voor de vrijwilligers een mooie roos en veel dank voor al de jaren van inzet. Drie vrijwilligers zijn vanaf het allereerste begin actief!

In de mooi versierde zaal is met totaal 21 personen genoten van de koffie en thee met gesponsord gebak van patisserie Speekenbrink. Niet alle gasten (en vrijwilligers) kwamen gelijk dus werd een aantal tafels geleidelijk bijgeschoven. Rond het middaguur kwam de zelfgemaakte goedgevulde groente- soep en belegde broodjes. Als afronding een krentenbol. Het was zeer gezellig.

Ad Kouwelaar