Gezinsviering

Tags: 

Kinderkoor De Flierefluiters

Ben jij of ken je iemand tussen de 6 en 18 jaar? - Die plezier heeft in muziek en zingen? -

Wij zijn kinderkoor ‘De Flierefluiters’ en we bestaan al ruim 50 jaar. Het koor bestaat op dit moment uit zo’n zeventien enthousiaste kinderen tussen de 6 en 17 jaar.

We zingen één keer in de maand in een gezinsviering. Ons seizoen loopt gelijk met het schooljaar. Naast zingen hebben we ook andere leuke activiteiten. Elk jaar maken we een fantastische kerstvoorstelling.
We oefenen elke vrijdag in Antoniushuis ‘De Vinder’,
Sint-Vincentiusstraat 113 A, Oosterhout:
19.00 – 20.00 uur - basisschoolleerlingen
19.30 – 20.30 uur - leerlingen van het voortgezet onderwijs
De contributie bedraagt € 20,-- per jaar. Kom gezellig eens een aantal keren kosteloos proberen of jij je ook bij ons thuisvoelt!

Voor meer informatie:
Kinderkoor ‘De Flierefluiters’,
Sint-Vincentiusstrat 113 A,
4901 GJ Oosterhout.
kinderkoordeflierefluiters@gmail.com

Laatste Kindermis met Kerst in de Sint Antoniuskerk

Kinderkoor De Flierefluiters verzorgt met Kerst al tientallen jaren de Kindermis in de Sint Antoniuskerk. Dit jaar pakken we extra uit, want het is helaas de laatste keer!

Al jaren zingen de Flierefluiters de gezinsviering op de eerste zondag van de maand. Maar het blijft een feestje de kerstmusical te mogen zingen en spelen.

In het donker, enkele lichtjes aan, verkleed als een van de koningen, de engel of Maria. Elk jaar wordt er een mooi toneelstuk gespeeld door de Flierefluiters. Waarin de Flierefluiters, de kinderen van Oosterhout, het verhaal over de geboorte van Jezus laten zien en mooie liedjes zingen.

Echter dit jaar weten we dat het, het laatste jaar in de Sint Antoniuskerk is. In 2016 sluit de kerk noodgedwongen haar deuren. De werkgroep Flierefluiters heeft een nieuw idee bedacht om voor de allerlaatste keer het kerststuk te laten stralen!

We knallen nog een keer in de kerstviering. De allerlaatste in onze kerk zal er één zijn om nooit te vergeten.

Op kerstavond, donderdag 24 december om 17.00 uur zullen de Flierefluiters de mis zingen en er zal een schitterende Kindermis te zien zijn. Voor jong en oud, een genot om naar te kijken.

Dus kom allemaal en geniet met ons mee met:

KERST met de KLEURENTEKENAARS

Wij zijn er, u toch ook?
Namens de Flierefluiters wensen wij U hele fijne kerstdagen en een schitterend 2016