Harry De Valk 90

Tags: 

Dankbetuiging

Op 11 januari jongstleden werd ik 90 jaar. Dit was voor velen een aanleiding om mij te feliciteren. Ik kreeg vele en ook dure, mooie en persoonlijke gelukwenskaarten. Dit was hartverwarmend en deed mij goed.
Ik ben niet in staat iedereen persoonlijk te bedanken. Daarom wil ik het op deze wijze doen. Ik bedank u allen hartelijk voor uw attente gelukwensen bij mijn 90e verjaardag.

Harry de Valk

GEEN 100, MAAR 80 JAAR !!!!!!

Naast het bijna 100 jarig bestaan van de Antoniuskerk is Pastoor Harry de Valk afgelopen donderdag 11 januari 2007 80 jaar geworden.
Dit gegeven wilde het kinderkoor "De Flierefluiters" van de Antoniusparochie niet ongemerkt voorbij laten gaan. In plaats van een repetitie in "De Vinder" was er afgelopen vrijdagavond een surprise-party geregeld voor de pastoor door de kinderen. Voor de kerstvakantie hadden zij al van alles geregeld, geld ingezameld en afspraken gemaakt, zoals wie er een cadeautje ging kopen voor de jarige, wie er "de Vinder" ging versieren, wie er wat maakte voor het buffet, wie er voor de muziek zorgde en welke stukjes er voorgedragen konden worden.
Eindelijk was het vrijdagavond, 12 januari en de pastoor was naar "de Vinder" gelokt met het idee een vergadering bij te wonen. Wat een verrassing, de hekken waren zelfs versierd. Bekend is dat de pastoor goed met de kinderen overweg kan en hij genoot dan ook enorm van al hun inspanningen. Op het eind kreeg hij naast het cadeau (een welgevulde mand vol lekkernijen) nog een zelfgemaakt boekje van de kinderen met tekeningen, gedichten, liedjes en verhalen van opgedane belevenissen tijdens de jaarlijkse kooruitstapjes. De pastoor vond het schitterend en na de taart en flink toegezongen te zijn, werd de tachtigjarige zeer content naar huis gebracht.
Pastoor, nog van harte gefeliciteerd!

Harry De Valk 80