Eerste Communie 2016

Tags: 

Eerste communievieringen op zondag 22 mei – gewijzigde aanvangstijd -
De eerste communievieringen voor de gehele Catharinaparochie zijn in de St. Antoniuskerk op zondag 22 mei a.s. Er zijn twee vieringen en wel om 10.00 uur en om 12.00 uur. Voorganger is pastoor Ronald van Bronswijk en kinderkoor de Flierefluiters zorgt voor de muzikale omlijsting. Er zijn totaal méér dan 30 kinderen die hun eerste communie gaan doen na een gedegen voorbereiding.
Kom op tijd want het zal wel druk worden!

Uitnodiging aan alle communicanten van 2016
Op de eerste communie worden de kinderen natuurlijk voorbereid, maar ook de ouders. Het is een grote stap, alsof je door een poort stapt. Daarom zijn ouders/verzorgers en toekomstige communicanten uitgenodigd voor de eucharistieviering in de St. Antoniuskerk op zondag 21 februari.

De viering begint om 9.30 uur en iedereen is daar welkom. Na de viering komen ouders/verzorgers en kinderen bij elkaar in Antoniushuis ‘De Vinder’, naast de kerk. Men krijgt dan alle informatie over de voorbereiding en de communieviering. Natuurlijk met koffie en thee en voor de kinderen iets lekkers. Het is om 11.30 uur afgelopen. De werkgroep eerste communie organiseert een en ander.

Eerste Communie 1

Eerste Communie 2