actueel

Maatregelen Corona

Tags: 

Antoniushuis ‘De Vinder’ weer open
Na de persconferentie op 3 november 2020 van minister-president Rutte en minister De Jonge over de verscherping van de RIVM-maatregelen besloot de parochiekerncommissie van de Sint-Antonius om het Antoniushuis te sluiten. Dat betekende geen koffie/thee drinken in de grote zaal, geen alphacursus, geen icoon schilderen en geen vergaderingen.

Vieringen

Tags: 

Donderdag 3 december
18.30 uur. Viering van Woord en Gebed met voorganger Henk Berflo

Intenties: Adrianus Priest e.e. Bertha Kieboom, Ine Ditters, Greet Hörnemans e.v. Jan Kuppens, Annie van den Kieboom e.e. Wil van Eijl, Bep Fiojneman e.e. Thomas v.d. Kuijl, Huub van Baal jr. e.v. Nellie Hendriks, Nico van Baal e.ev. Coba Willart, Jo van Baal e.e. Guust Govaerts, Huub van Baal sr. e.e. Janske van Biezen, Jaargetijde van Sofie Laurijssen en haar ouders en broers.

Donderdag 10 december
18.30 uur. Eucharistieviering met voorganger C. Maas

Gerarduskalender 2021

Tags: 

De Gerarduskalender 2021 is weer verkrijgbaar

Vanaf dinsdag 1 september 2020 is de overbekende Gerarduskalender weer verkrijgbaar in Antoniushuis ‘De Vinder’ aan de Sint-Vincentiusstraat 113A te Oosterhout.

Gerarduskalenders zijn niet in de winkel verkrijgbaar. De kalender met gratis schild kost dit jaar € 7,95. Het schild van de kalender is ook weer aan beide kanten bedrukt.

30 jaar Kerk op het Kruispunt

Tags: 

Bloemen voor het jarige KruispunT

Dinsdag 27 oktober 2020 werd de redactie van ’t KruispunT verrast met een fleurige bos bloemen.
De parochiekerncommissie van de Sint-Antonius had gemeend de 30e verjaardag van ’t KruispunT niet ongemerkt voorbij te laten gaan en wilde zo haar dank uitspreken voor al die redactieleden die, in de afgelopen 30 jaar, zich hebben ingezet voor het infoblad van de Sint-Antonius.

Kledingmarkt

Tags: 

Kledingmarkt in de kerk

Voor mensen met een smalle beurs is er gratis kleding beschikbaar in de [gesloten] Sint-Antoniuskerk. Op het altaarverhoog van de kerk, staan rekken met kleding opgesteld. Er is kleding in allerlei soorten en maten. Ook zijn er tafels met kinder- en babykleding. Alle kleding is door vrijwilligers van de Sint-Antoniuskern gesorteerd.

Overleden kinderen

Tags: 

Herdenkingsdienst voor alle overleden kinderen

De herdenkingsdienst die op maandag 2 november 2020 in de aula van Begraafplaats Leijsenakkers zou worden gehouden gaat dit jaar niet door. Door de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk de herdenking voor de doodgeboren en vroeg overleden kinderen zoals gebruikelijk te laten plaatsvinden. Natuurlijk kan eenieder die dag persoonlijk een bloem komen neerleggen bij het monument voor de overleden kinderen.

Klein nieuws

Tags: 

Oktober 2020

Werkzaamheden klaar in ‘De Vinder’
‘De Vinder’ is weer helemaal op orde. De laatste werkzaamheden zijn uitgevoerd. Er ligt een nieuwe marmoleumvloer in het gebouw.
Daarna konden de dames die veel van poetsen houden al hun energie kwijt om het gebouw weer helemaal schoon te maken. Als de dames een ruimte hadden opgeleverd, konden de kasten weer binnengereden worden. Veel spullen die in de kerk stonden zijn weer terug in ‘De Vinder’. Zestig verhuisdozen zijn weer uitgepakt en alle spullen zijn op hun plaats gezet.

Onze Lieve Vrouwe Abdij

Tags: 

Kloostermarkt Onze Lieve Vrouwe Abdij

De zusters van de O.L.V. Abdij gaan “kleiner” wonen en verbouwen. Daarom wordt veel opgeruimd zoals textiel, boeken, meubilair, religieuze attributen enz. Op zaterdag 3 oktober a.s. is ’s ochtends en ’s middags de laatste bezichtiging en verkoop.

Aanmelden:
Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht: olvkloostermarkt@gmail.com. Vermeld het dagdeel. U krijgt bericht hoe laat u binnen mag.

Onderhoud De Vinder

Tags: 

Laatste deel renovatie Antoniushuis ‘De Vinder’
Na het stucwerk bleef er nog een grote klus over: het leggen van nieuw marmoleum. Dat betekende wel dat de hele Vinder leeggemaakt moest worden. Met veel man- en vrouwkracht is alles wat in ‘De Vinder’ staat overgebracht naar de kerk. Daar is ruimte genoeg. Tegelijkertijd hebben drie dames de muren van de vergaderkamers opnieuw geschilderd, zodat die er ook weer netjes uitzien.

Pagina's

Abonneren op RSS - actueel