actueel

Maatregelen Corona

Tags: 

Antoniushuis De Vinder weer geopend

Met ingang van maandag 17 januari 2022 is het Antoniushuis weer open. Vanwege de snelle opkomst van de omikronvariant besloot de parochiekerncommissie in samenspraak met het pastoraal team om geen enkel risico te nemen en alle geplande activiteiten af te gelasten.
Maar aanstaande maandag is De Vinder weer open. Bij bezoek is het nog steeds verplicht om bij aankomst en vertrek een mondneusmasker te dragen en de handen te desinfecteren.

Vieringen

Tags: 

Vieringen in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’

Donderdag 3 februari 2022 19.00 uur
Eucharistieviering
Voorganger: C. Maas
Organist: T. Michielsen, met de Antoniuszangers

Donderdag 10 februari 2022 19.00 uur
Eucharistieviering
Voorganger: J. van Velthoven
Organist: T. Michielsen en L. Schenkels met de Antoniuszangers

Intenties:
Wil Derksen e.v. Dolly Derksen vanwege zijn sterfdag,
Andreas Soeters vanwege zijn verjaardag en alle overleden familieleden.

Klein nieuws

Tags: 

Januari 2022

Nieuws van de parochiekerncommissie van de Antoniuskern

* Deze maand start de jaarlijkse actie Kerkbalans. Wij willen u deze van harte aan bevelen. Naast vieringen ontplooien wij als kerk diaconale activiteiten in en rond De Vinder. Hier profiteren steeds meer mensen (die het echt nodig hebben) van. Ook onderhoud van ons gebouw kost geld. Wij hopen op uw gulle gaven.

Kledingmarkt

Tags: 

Kledingbeurs van de Catharinaparochie in ‘De Vinder’

Er zijn op diverse plaatsen in Oosterhout posters opgehangen waarop gelezen kan worden, voor wie de kledingbeurs bedoeld is. Waar en wanneer men terechtkan voor (gratis) kleding.

Speelgoedactie

Tags: 

Speelgoedactie Catharinaparochie 2021

Inmiddels een jaarlijks terugkomende gebeurtenis: onder leiding van pastoraal medewerkster Annemiek Buijs hebben Sint en Piet veel kinderen weer blij gemaakt. Als onderdeel van het diaconaal plan is er door de vrijwilligers ijverig gekocht, ingepakt en weggebracht. Dit jaar zijn er gericht cadeaus gekocht. Met inzamelen vorig jaar kwam er ook te veel onbruikbaar speelgoed binnen. Beschadigd, incompleet, vuil. En dat is niet leuk om weg te geven en nog minder leuk om te ontvangen.

Pagina's

Abonneren op RSS - actueel