Gerarduskalender 2022

Tags: 

Digitale Nieuwsbrief voor wederverkopers van Klooster Wittem
1e jaargang nr. 2 – december 2021

Gerarduskalender zeer geliefd in Oosterhout!

In deze tweede Nieuwsbrief stellen wij een zéér actieve zelateur oftewel wederverkoper aan u voor. Thea van der Zanden laat in het Brabantse Oosterhout geen kans onbenut om “onze” Gerarduskalender aan de man te brengen.
En dan te bedenken dat de afname, toen zij in 1999 op verzoek van haar voorgangster de bestelling overnam, slechts uit 10 exemplaren bestond. Natuurlijk waren we daar ook al blij mee, maar door alle acties die Thea (75) ondernam, werd het aantal een jaar later al meer dan vertienvoudigd en bereikte ze 110 afnemers.
Daar bleef het niet bij. Thea blijkt een zeer bedreven vrijwilligster en is o.a. actief als gastvrouw in de Antoniusparochie. Heeft daar contacten met het secretariaat waardoor ze het voor elkaar kreeg dat er een oproep in het parochieblad kwam en de liefhebbers hun bestelde kalender bij het secretariaat kunnen ophalen. En lukt dat niet? Dan brengt Thea de bestelling aan huis. Vanzelfsprekend! Menselijk contact vindt zij sowieso een must.
Behalve reclame in het parochieblad, zorgt ze voor nieuws op de website en stuurt ze persberichten naar de plaatselijke pers en lokale radio. Dat laatste resulteerde in een wervend interview dat uiteraard ook de nodige bestellingen opleverde.
Alsof dat nog niet genoeg is, worden posters en eigen flyers persoonlijk rondgebracht en in openbare ruimtes opgehangen of neergelegd.
Elk jaar in mei haalt enthousiaste Thea het Gerardusdraaiboek uit de kast en begint haar campagne. Met als schitterend resultaat dat er nu bijna 300(!) exemplaren van de Gerardusscheurkalender in Oosterhout en omgeving hangen of staan.
Chapeau voor zoveel inzet, vindingrijkheid en initiatieven. En.. vooral veel dank namens Pelgrimsoord Klooster Wittem.
Thea, bedankt!

Tot eind februari is de Gerarduskalender 2022 nog verkrijgbaar in:
Antoniushuis ‘De Vinder’,
Sint-Vincentiusstraat 113 A,
4901 GJ Oosterhout.

De prijs voor kalender en gratis schild is € 8,50

Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en dinsdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur.

De Gerarduskalender 2022 is al verkrijgbaar

Voor eenieder die hem alvast wil aanschaffen. Voor de mensen die niet kunnen wachten en al stiekem de kalender willen inzien: vanaf 1 september 2021 is de overbekende Gerarduskalender weer verkrijgbaar in Antoniushuis “De Vinder” aan de Sint-Vincentiusstraat 113a te Oosterhout. Gerarduskalenders zijn niet in de winkel verkrijgbaar.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kalender met gratis schild kost maar € 8,50. Dit jaar is het schild ook weer aan beide kanten bedrukt. Graag zo veel mogelijk gepast betalen.

De Gerarduskalender is uniek in zijn soort met elke dag een mooie spreuk om de dag te beginnen. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, recepten, puzzeltjes, informatie over verschillende onderwerpen. Op de voorkant staan ook alle verjaardagen van het Koninklijk Huis en de zonsopgang en -ondergang.
De Gerarduskalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom Klooster Wittem [Limburg].

Bent u moeilijk ter been, neem dan telefonisch contact op met Thea van der Zanden 0162 – 459 167.

Met de koop van de Gerarduskalender steunt u alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd. Zie www.gerarduskalender.nl.

Openingstijden Antoniushuis:
maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur.
Op dinsdagmiddag is het Antoniushuis ook geopend van 13.30 – 16.00 uur.
Telefoon: Antoniushuis “De Vinder” 0162 - 470 954

Gerarduskalender 2022