nieuws

Maatregelen Corona

Tags: 

Antoniushuis De Vinder weer geopend

Met ingang van maandag 17 januari 2022 is het Antoniushuis weer open. Vanwege de snelle opkomst van de omikronvariant besloot de parochiekerncommissie in samenspraak met het pastoraal team om geen enkel risico te nemen en alle geplande activiteiten af te gelasten.
Maar aanstaande maandag is De Vinder weer open. Bij bezoek is het nog steeds verplicht om bij aankomst en vertrek een mondneusmasker te dragen en de handen te desinfecteren.

Klein nieuws

Tags: 

Januari 2022

Nieuws van de parochiekerncommissie van de Antoniuskern

* Deze maand start de jaarlijkse actie Kerkbalans. Wij willen u deze van harte aan bevelen. Naast vieringen ontplooien wij als kerk diaconale activiteiten in en rond De Vinder. Hier profiteren steeds meer mensen (die het echt nodig hebben) van. Ook onderhoud van ons gebouw kost geld. Wij hopen op uw gulle gaven.

Kledingmarkt

Tags: 

Kledingbeurs van de Catharinaparochie in ‘De Vinder’

Er zijn op diverse plaatsen in Oosterhout posters opgehangen waarop gelezen kan worden, voor wie de kledingbeurs bedoeld is. Waar en wanneer men terechtkan voor (gratis) kleding.

Speelgoedactie

Tags: 

Speelgoedactie Catharinaparochie 2021

Inmiddels een jaarlijks terugkomende gebeurtenis: onder leiding van pastoraal medewerkster Annemiek Buijs hebben Sint en Piet veel kinderen weer blij gemaakt. Als onderdeel van het diaconaal plan is er door de vrijwilligers ijverig gekocht, ingepakt en weggebracht. Dit jaar zijn er gericht cadeaus gekocht. Met inzamelen vorig jaar kwam er ook te veel onbruikbaar speelgoed binnen. Beschadigd, incompleet, vuil. En dat is niet leuk om weg te geven en nog minder leuk om te ontvangen.

Vinder Vakantie Dagen

Tags: 

Weer Vinder[zomer]VakantieDagen

Alle kinderen van groep 4 tot en met groep 8 zijn van harte welkom bij de Vinder Vakantie Dagen. Als je houdt van een goed verhaal, sport en spel, muziek en dans, creatief bezig zijn, speuren in de spannende ruimtes en plezier maken met andere kinderen is dit echt iets voor jou.

Wanneer?
Vrijdag 29 oktober 2021 van 09.30 uur tot 12.30 uur.

Waar?
In Antoniushuis ‘De Vinder’
Sint-Vincentiusstraat 113 A
4901 GJ Oosterhout

Pagina's

Abonneren op RSS - nieuws