nieuws

Antoniuszangers

Tags: 

Koor ‘De Antoniuszangers’ zoekt nieuwe leden

De Antoniuszangers verzorgen tweemaal per maand de gezangen tijdens de Eucharistieviering op donderdagavond om 19.00 uur in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’.
Ze repeteren iedere maandagmiddag van twee tot drie uur in de grote zaal van ‘De Vinder’.

In de loop van de tijd zijn enkele leden gestopt vanwege gezondheidsredenen. Daarom is het koor op zoek naar aanvulling van het ledental. Vooral mannen zijn van harte welkom.

Klein nieuws

Tags: 

Nieuws van de parochiekerncommissie van de Antoniuskern - mei 2023

* Zondag 10 september a.s. vindt er een zomermarkt plaats in de Sint-Antoniuskerk. Nadere informatie volgt.

* In de grote vakantie vinden er weer de inmiddels traditionele Vinder Vakantie Dagen plaats op 18 en 25 juli en 1 augustus. Nadere info volgt.

Woord onderweg

Tags: 

Gespreksgroep “Woord Onderweg” - met goede moed verder in 2023

“Woord Onderweg” is traditie geworden. Al vanaf januari 2015 komen we elke laatste dinsdagmiddag van de maand bijeen met uitzondering van juni, juli en augustus. September 2022 zijn we gestart in Antoniushuis “De Vinder” naast de St. Antoniuskerk aan de Vincentiusstraat 113 A. Intussen voelen we er ons al aardig thuis. Elke maand wordt er een boeiend onderwerp aangeboden. De voorbije tijd lieten we onze gedachten gaan over de thema’s Buren, Rommel, Bomen, Schoenen en Kerstmis.

Lunch Inloophuis

Tags: 

Enkele weken geleden heeft de PKC [1] op zondagmiddag een lunch georganiseerd voor de bezoekers van het Inloophuis en mensen die alleenstaand zijn. Ruim dertig mensen hadden zich ingeschreven voor deze middag.
Het was een gezellige bijeenkomst, waar iedereen met iedereen kon praten. Ook pastoor Jochem van Velthoven was die middag aanwezig om samen met de Antonianen te genieten van de lunch.

[1] parochiekerncommissie

Overledenen

Tags: 

In Memoriam Jeanne van den Brandt – Sips

Op 10 maart 2023 ontvingen wij het droevige bericht dat onze trouwe bezoekster van het inloophuis De Vinder en van onze vieringen plotseling was overleden.
Jeanne heeft voor onze gemeenschap een grote betekenis gehad. Ze was actief bij het vouwen van de vele boekjes voor de vieringen; het poetsen van het koper en het breien van de bekende bedsokken.

Sinterklaas

Tags: 

Sinterklaas in Antoniushuis De Vinder

Op zaterdag middag 3 december was het zover: een groot aantal enthousiaste kinderen en hun ouders mochten Sinterklaas ontmoeten in De Vinder.

Voor ieder kind was er een woordje van Sinterklaas en zijn hulppieten. Voor 60 kinderen waren door vele en ijverige handen meerdere cadeautjes ingepakt.

Vinder Vakantie Dagen

Tags: 

VinderVakantieDagen in de kerstvakantie

Donderdag 29 december 2023 worden weer de Vinder Vakantie Dagen georganiseerd.

Voor kinderen die houden van een gezellige ochtend met ander kinderen, van knutselen, spelen of muziek maken.
En zit je in groep 3 tot en met 8 dan ben je van harte welkom in Antoniushuis De Vinder waar een enthousiast team jullie dan welkom heet en een fijne ochtend bezorgt.

Bezoek Burgemeester

Tags: 

Burgemeester Mark Buijs bracht bezoek aan Antoniushuis en Antoniuskerk

Op dinsdag 1 november jl. bracht burgemeester Mark Buijs, op uitnodiging van de parochiekerncommissie van de Sint-Antonius, een bezoek aan Antoniushuis De Vinder.

Ad Lips, voorzitter van de parochiekerncommissie, gaf een rondleiding in De Vinder. Ook de overige leden van de parochiekerncommissie waren aanwezig. De verschillende ruimtes in het Antoniushuis zoals het secretariaat, de Antoniuszaal, de vergaderruimtes enz. werden bezocht.

Pagina's

Abonneren op RSS - nieuws