Onze Lieve Vrouwe Abdij

Tags: 

Kloostermarkt in de tuin van de O.L.V. Abdij

Op zaterdag 25 september 2021 is er van 10.30 tot 17.00 uur een kloostermarkt. Er zijn diverse artikelen en meubels te koop.

De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van de O.L.V. Abdij.
De toegang is gratis.
Voor meer info: www.olvkloostermarkt.nl.

Digitale kloostermarkt O.L.V. Abdij

Op dit moment wordt het klooster van de zusters benedictinessen aan de Zandheuvel verbouwd. Mooie spulletjes die niet meer worden gebruikt gaan in de verkoop. De opbrengst zal gebruikt worden voor de verbouwing.

Vanwege de coronarichtlijnen is het niet mogelijk een fysieke markt te houden. Daarom zijn de spulletjes op internet gezet: www.olvkloostermarkt.nl. Bij de artikelen staan richtprijzen.
Tot en met 18 juni kunt u per e-mail een bod uitbrengen. Mail dit bod, met vermelding van het artikelnummer, naar: info@olvkloostermarkt.nl

Op 19 juni krijgt u antwoord als u de gelukkige koper bent, met de datum waarop u het artikel kunt afhalen.
De artikelen worden niet gelijktijdig geplaatst. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe artikelen, kunt u zich aanmelden op: info@olvkloostermarkt.nl

Kloostermarkt Onze Lieve Vrouwe Abdij

De zusters van de O.L.V. Abdij gaan “kleiner” wonen en verbouwen. Daarom wordt veel opgeruimd zoals textiel, boeken, meubilair, religieuze attributen enz. Op zaterdag 3 oktober a.s. is ’s ochtends en ’s middags de laatste bezichtiging en verkoop.

Aanmelden:
Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht: olvkloostermarkt@gmail.com. Vermeld het dagdeel. U krijgt bericht hoe laat u binnen mag.

Toegangsprijs:
De toegangsprijs bedraagt € 20,-- Hiermee geeft u de kloostergemeenschap financiële steun voor de verbouwing. U ontvangt een waardebon van € 10,--.

Coronamaatregelen:
Beperkt aantal mensen. Voldoende afstand. Mondmasker verplicht

O.L.V. Abdij
Zandheuvel 90, Oosterhout
tel. [0162] 453 296
www.olvabdijoosterhout.nl