Antoniuswinkeltje

Tags: 

Bestaat het Antoniuswinkeltje nog?

Die vraag wordt regelmatig gesteld in Antoniushuis ‘De Vinder’. In ‘De Vinder’ is het afgelopen jaar nog al wat veranderd. De muren werden gestuukt. Nieuwe verlichting aangebracht. De ventilatie in de grote zaal werd verbeterd. Vloerbedekking vernieuwd en deuren geschilderd. Ook de inrichting van de verschillende ruimtes werd aangepakt. Daarbij komt nog dat er het afgelopen jaar met alle coronabeperkingen weinig redenen en animo waren om “gezellig” ‘De Vinder’ binnen te stappen.

Maar het Antoniuswinkeltje bestaat nog steeds zij het in afgeslankte vorm. En het is weer mogelijk om allerlei devotionalia met betrekking tot Sint-Antonius aan te schaffen zoals o.a. Antoniusrozenkransen, medailles, prentjes, Antoniusbeeldjes, Antoniuswijwatervaatjes en kleine of grote kaarsen. Zeer in trek zijn de Antoniusnoveenkaarsen. Velen hebben in het winkeltjes al iets van hun gading kunnen vinden.
Het Antoniuswinkeltje is elk morgen van maandag tot en met vrijdag geopend. De medewerkers van het Antoniushuis helpen u graag.