vieringen

Vieringen

Tags: 

De weekviering op de donderdag om 18.30 uur, in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’, komt op 1 en 8 oktober 2020 te vervallen. Dit in verband met de renovatie van ‘De Vinder’.

Donderdag 22 oktober
18.30 uur. Viering van Woord en Gebed met voorganger P. Hoefnagels

Intenties: Familie Den Boer. Bertha Kieboom e.e. Adrianus Priest. Ine Ditters. Wil van Eijl e.e. Annie v.d. Kieboom. Greet Hörnemans e.v. Jan Kuppens

Donderdag 29 oktober
18.30 uur. Viering van Woord en Gebed met voorganger E. de Kever

Oudjaarviering

Tags: 

Met een mooie Oudejaarsbijeenkomst in de goedgevulde kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ heeft de Antoniusgemeenschap 2019 afsloten. Het was een inspirerende bijeenkomst die werd voorgegaan door Gerard Berende en Jan Poppelaars. Er werd gebeden. Er werden liederen gezongen en er werd overwogen. Ongeveer 50 personen bezochten de bijeenkomst. We keken terug op het oude jaar en gaan met vol geloof en kracht het nieuwe jaar in. Na afloop was er een gezellig samenzijn met een drankje en een oliebol. Laat 2020 nu maar komen. Wij zijn er klaar voor!

Oudejaarsbijeenkomst

Kerstmis 2019

Tags: 

Kerken in de kersttijd in de Heilige Driehoek. U bent van harte welkom in de kloosterkerken van de Heilige Driehoek voor een eucharistieviering.

Eerste kerstdag 25 december 2019

9.00 uur: Sint-Catharinadal, Kloosterdreef 3
9.30 uur: Onze Lieve Vrouwe Abdij, Zandheuvel 90
11.00 uur: Sint-Paulusabdij, Hoogstraat 80

Abonneren op RSS - vieringen