Inloophuis 10 Jaar

Tags: 

Inloophuis De Vinder bestaat 10 jaar

Op zaterdag 5 april bestond het Inloophuis 10 jaar. Een reden om een klein feestje te vieren met de vrijwilligers en de bezoekers. Op genoemde datum waren er in de middaguren vanaf twee uur bijna veertig mensen. De hele zaal gevuld met gezellige mensen. De koffie en de thee vonden gretige aftrek en het gebak was lekker. Alle ingrediënten aanwezig om gezellig bij elkaar te zijn. Ook de zoutjes, de pinda’s, het stukje kaas en het schijfje worst vonden gretig aftrek. Voor de liefhebbers een advocaatje met slagroom of een glaasje frisdrank. Een erg gezellig samenzijn. Maar ook daaraan komt een einde. Om half vijf ging iedereen weer huiswaarts.

Inloophuis De Vinder is een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar iedereen welkom is. Waar samenzijn en gezelligheid op de eerste plaats komt. Niets moet, alles mag. Bedacht en vorm gegeven vanuit de diaconie van de Antoniuskerk. Waar elf vrijwilligers, sommigen al tien jaar, hun belangeloze inzet leveren.
Inloophuis De Vinder is geopend iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Bovendien iedere derde zondag van de maand geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom.