Open Op Zondag

Tags: 

Inloophuis ‘De Vinder’ open op zondag

Elke derde zondag van de maand van 14.00 tot 16.30 uur is het Inloophuis geopend. Ook tijdens de vakantiemaanden juli en augustus. Kom daarom ook op zondagmiddag 21 juli en 18 augustus 2019 van 14.00 tot 16.30 uur naar het oudste Inloophuis van Oosterhout. U bent van harte welkom en neem gerust iemand mee.

Het oudste Oosterhoutse Inloophuis ‘De Vinder’, gelegen naast de gesloten Sint-Antoniuskerk, is doordeweeks elke maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Mensen die verlegen zitten om een praatje of gewoon met anderen stil willen zijn met een gratis kopje koffie of thee met een koekje, zijn van harte welkom.

Voor de Oosterhouters die op zoek zijn naar enige uren van rust in een fijne omgeving is er Inloophuis De Vinder. Het inloophuis is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer door zomaar binnen te lopen en aan te schuiven bij de overige aanwezigen. Er zijn altijd bezoekers die de behoefte hebben om een gesprek te voeren. Maar samen heerlijk stil zijn is zeker niet verboden. Als het maar gezeliig is en voldoet aan de wensen van de bezoekers.

De formule van Inloophuis De Vinder is dus simpel van opzet. We willen een moment van rust en ontspanning bieden in onze jachtige maatschappij, want ook in de vakantietijd zijn er veel dingen die “moeten”. Er wordt steeds weer opnieuw een prestatie van de mensen verwacht, hoe klein soms dan ook.
In het inloophuis is van deze maatschappelijke druk niets te merken, hoewel soms de gesprekken aanduiden dat we de ogen niet sluiten voor de problemen die er in de wereld zijn. Dat levert mooie gesprekken op. Niet alleen gericht op het oplossen van de problemen, maar om ontspannend inhoudelijk bezig te zijn.
De maandelijkse openstelling op zondag wordt gewaardeerd getuige het aantal bezoekers en dat is voor de vrijwilligers een goede motivatie om de gasten te ontvangen.

De normale openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook in de vakantietijd is het Inloophuis op de bekende tijden geopend.
Ook dan is de koffie en thee gratis.

U kunt het inloophuis vinden in de St.Vincentiusstraat 113a te Oosterhout. Dat is naast de St.Antoniuskerk.

Tot ziens in Inloophuis De Vinder