corvers

Mail Marion Corvers

Tags: 

Daags na de druk bezochte afscheidsmiddag in het Antoniushuis ontving het secretariaat een hartverwarmend e-mailbericht van Marion Corvers. Dat bericht willen we u niet onthouden en daarom hebben we het integraal afgedrukt.


Van: Marion Corvers
Verzonden: maandag 10 november 2014 8:57
Aan: Antonius parochie
Onderwerp: DANK DANK DANK DANK DANK DANK DANK

Dag lieve allemaal,

Afscheid Marion Covers op 9 november

Tags: 

Het bestuur van de Catharinaparochie oosterhout nodigt u ui voor de receptie op zondag 9 november in inloophuis De Vinder, naast de Antoniuskerk te Oosterhout. op die dag nemen we afscheid van pastor Marion Corvers. De receptie begint om 14.00 uur.

Marion Corvers is tien jaar pastor geweest in en voor onze parochie. Op veel kerkplekken heeft zij met grote inzet en een warm hart haar pastorale rol vervuld. Ze heeft zich in al die jaren een betrokken pastor getoond, dienend bij lief en leed en in de nabijheid van mensen.

Vertrek Marion Corvers

Tags: 

Kanselbericht H.Catharinaparochie Oosterhout

Namens het pastoraal team en het parochiebestuur van de Catharinaparochie doe ik de volgende mededeling:

Sinds september 2013 is pastoraal werkster Marion Corvers in de parochie afwezig wegens ziekte. In het afgelopen jaar heeft zij hard gewerkt aan haar herstel. Er zijn gesprekken gevoerd met bedrijfsarts, bestuur, en teamleden en er is medische ondersteuning gezocht. Op dit moment zijn haar klachten ver over en is het herstel goed gevorderd.

Preek 22 maart 2008

Tags: 

Om opstanding - Overweging Pasen 2008

Elk jaar het zelfde liedje.
Elk jaar opnieuw vertellen we hier hetzelfde verhaal: Hoe God de aarde heeft geschapen, hoe de Ene het volk uit Egypte heeft bevrijd, weg uit verdrukking en slavernij.
Hoe de Ene de oceaan van verdriet heeft doen splijten, het volk droogvoets door een zee van tranen heeft geleid naar een nieuw, onbekend land van vrijheid en geluk.
Elk jaar opnieuw horen we van een graf dat geen graf is, een zware steen weggerold, een dode die niet dood is.
Altijd weer hetzelfde liedje. Hoe lang al? Hoe lang nog?

Abonneren op RSS - corvers