Mail Marion Corvers

Tags: 

Daags na de druk bezochte afscheidsmiddag in het Antoniushuis ontving het secretariaat een hartverwarmend e-mailbericht van Marion Corvers. Dat bericht willen we u niet onthouden en daarom hebben we het integraal afgedrukt.


Van: Marion Corvers
Verzonden: maandag 10 november 2014 8:57
Aan: Antonius parochie
Onderwerp: DANK DANK DANK DANK DANK DANK DANK

Dag lieve allemaal,

Kom ik vanmorgen mijn huiskamer binnen, blijkt dat ik niet heb gedroomd: het is er echt allemaal. Een kamer vol bloemen, een tafel vol prachtig cadeaus, een andere tafel vol flessen en ander lekkers en een grote doos vol kaarten met de mooiste teksten, wensen en andere gulle gave. Ik ben er helemaal beduusd van.

Ik heb genoten gisterenmiddag - net als Sjack trouwens - van alle lieve woorden, de muziek, de goede zorgen maar vooral van jullie. Wat was het goed om weer in jullie midden te zijn, Jullie te zien en te kunnen omhelzen. Wat heeft me dit gesteund in het vertrouwen dat geloven geen zaak is van voorbij. Zolang je mensen maar niet voorbij gaat. Want alleen met en onder mensen kan God aanwezig komen (blijft een pastor he?).

Deze tien jaren - waarvan er heel veel 'Antonius'- zijn, koester ik als de kostbaarste periode in mijn leven. Ik sluit ze voorgoed in mijn hart. Net als jullie.

En de koffietafel in De Vinder weet ik blind te vinden: ik drink graag koffie in goed gezelschap.

Nogmaals heeeeeel veel dank voor jullie goede zorgen, je inzet en het vertrouwen dat je me geschonken hebt.

Ik houd van jullie.
Marion