Nieuws februari 2019

Tags: 

Per 12 maart wekelijks een avond- én een ochtendviering

Na overleg met het pastoraal team van de Catharinaparochie en contactpersonen van het Antoniushuis De Vinder gaan we op dinsdag 12 maart om 18.30 uur onze eerste avondviering houden in de kerkzaal van het Antoniushuis. Deze is gelegen aan de St. Vincentiusstraat 113a te Oosterhout naast de Sint Antoniuskerk. Voorlopig zal er 1 keer in de maand op dinsdagavond een eucharistieviering zijn en de andere dinsdagavonden vieringen van Woord en Gebed.

Zo zullen er ook elke week op de donderdagochtenden om 9.30 uur vieringen zijn. De trouwe bezoekers van de woensdagvieringen hadden aangegeven graag ook in de ochtend een dienst te behouden. Daarom is de eerste ochtendviering op donderdag 14 maart om 9.30 uur. De woensdagvieringen komen te vervallen

U wordt ook in de gelegenheid gesteld om intenties af te laten lezen tijdens deze vieringen. U kunt ze opgeven bij het Antoniushuis: De Vinder. 0162 470954.

Er is ondertussen een nieuwe zanggroep opgericht en zij zullen onder leiding van Theo Michielsen 2x in de maand op dinsdagavond de viering muzikaal ondersteunen. De liederen, die de zanggroep zingt, worden vóór de dienst uitgereikt zodat ieder, die wil, mee kan zingen. Zo wordt het een echte samenzang.

Dinsdag 12 maart om 18.30 uur is er een eucharistieviering met als voorganger pastoor H. Akkermans.
In de viering zingt de nieuw opgezette zanggroep onder leiding van Theo Michielsen, dirigent en organist.

Na elke viering (dinsdag en donderdag) is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en nog even na te praten.

Wij kijken uit naar de viering van 12 maart. Hopelijk u ook.
U bent allen van harte welkom.